Stůl H55 – ideální řešení pro vaši konferenci!

Organizování konference může být náročné, ale s tímto moderním konferenčním stolem H55 se vaše konference stanou o to snazší. Díky svému designu a velikosti nabízí dostatek místa pro všechny účastníky.

Barva: wenge

Tento stůl je k dispozici v elegantní barvě wenge, což přidá do vašeho prostoru luxusní vzhled.

Dodáváme včetně taburetů

Kromě stolu zahrnuje tato sada také taburety, což je ideální řešení pro konference nebo meetingy. Účastníci si tak mohou sednout a být pohodlní během celé konference.

Dodáváme v kombinaci MDF laminované/sklo

Tento konferenční stůl H55 je dodáván v kombinaci MDF laminovaného a skleněného materiálu. Tento unikátní design kombinuje moderní vzhled s trvanlivostí, což zaručuje vysokou úroveň kvality.

Stůl H55

Sklo je o síle 8mm

Konferenční stůl H55 je vybaven 8mm silným sklem, které je odolné proti poškození a zároveň vysoce estetické.

Nábytek je dodáván v demontu

Stůl H55 s taburety je dodáván v demontu, aby byl snadněji a bezpečněji přepravitelný. Montáž je jednoduchá a všechny potřebné nářadí je součástí balení.

Parametry: (šířka x délka x výška) 120x65x44cm

Jestliže hledáte perfektní řešení pro vaši konferenci nebo meeting, stůl H55 je rozhodně tou správnou volbou. Naše firma nabízí kvalitní a moderní nábytek za vynikající ceny. Navštivte naši stránku https://www.nabytekted.cz/produkt/konferencni-stul-h55-3 a objednejte si tento nádherný a praktický konferenční stůl hned teď!